top of page

ons 14 sep.

|

Doris

Glitterbileet med TuKY

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Glitterbileet med TuKY
Glitterbileet med TuKY

Tid och plats

14 sep. 2022 21:00

Doris, Linnankatu 18, 20100 Turku, Finland

Om evenemanget

Hey Kylteri, it’s MK & TuKY here and we have the biggest news ever…  

…Det är endast lite på en vecka tills höstens mest omtalade fest kör igång, hype!!! Förberedelserna är redan igång, då två skönheter till marknadsförare redan setts slåss hejvilt om en glittrande cocktailklänning, och på Aurums vessa blev tillika en natikkastuderande avslöjad för att ha försökt memorera argument över inflationens påverkan på börsen. Det är alltså hög tid för även just dig att börja förbereda dig inför denna ståtliga och exklusiva fest….  

Missa därför inte detta, och samlas för att fira med MK & TuKY på Bar Fredrik och Doris onsdagen den 14.9 klockan 21 framåt. De 100 första som anländer på plats får dessutom ett exklusivt halarmärke som minne över denna minst sagt minnesvärda kväll. Temat för festen är lika glänsande och stilrent som ekonomistuderande själva, det vill säga GLITTER.  

Det är fullt möjligt att delta i detta evenemang även ifall den senaste tidens aktieaffärer inte gått helt som väntat, eftersom biljettpriset endast är 4€. Biljettförsäljningen öppnar den 8.9 klockan 14, så var alltså beredda: detta erbjudande vill du inte missa!  

VAD? TuKY & MK:s Glitterbileet 

VAR? Fredrik & Doris 

NÄR? Onsdagen 14.9. klo 21 

PRIS? 4€ 

HUR? Glitter / Cocktail / Gossip Girl / Wolf of Wall Street

Dela detta evenemang

bottom of page