tis 01 sep. | MK The Club

Gulisintagning 2020

Registrering är stängd
Gulisintagning 2020

Tid och plats

01 sep. 2020 16:00
MK The Club

Om evenemanget

På tisdagen 1.9 är det dags för den legendariska gulisintagningen! Intagningen är en stadsorientering, i vilken man deltar i lag.  Här kommer du absolut knyta nya bekantskaper och uppleva en oförglömlig kväll! 

Observera att evenemanget börjar redan kl 16, och håller på hela kvällen. Ni startar från Klubben i mindre grupper och sedan fortsätter kvällen med diverse utmaningar kring campusområdet. Ni får mera instruktioner av era tutorer om när ni ska befinna er på plats, eftersom grupperna kommer att starta rundvandringen olika tider för att undvika för många människor på klubben samtidigt. Intagningen kostar 15€ och betalas på plats med kontant. 

VAD? Gulisintagning

VAR? Start från MK the Club i mindre grupper (de anmälda får mera instruktioner från sina tutorer när de ska befinna sig på plats) 

NÄR? Tisdag 1.9 kl 16-22

PRIS? 15€ (med CASH!)

Vi satsar alltid på att gulisintagningen skall vara en rolig kväll för alla och att ingen skall behöva göra någonting den känner att den inte vill. Det finns alltid alkoholfria alternativ, och ingen kommer att tvinga någon att dricka alkohol. Vi tar också hygien- och säkerhetsfrågor i beaktande under evenemanget så att alla kan ha det tryggt men roligt tillsammans.

Registrering är stängd

Dela detta evenemang