top of page

tis 05 apr.

|

Turku

Herrmiddag 2022

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Herrmiddag 2022
Herrmiddag 2022

Tid och plats

05 apr. 2022 18:00

Turku, Tuomiokirkontori 1, 20500 Turku, Finland

Om evenemanget

Den efterlängtade Herrmiddagen 2022 är äntligen här!  Vi lovar MK:s herrar en minnesvärd kväll full av program, ypperligt sällskap, förstklassiga drycker och smaskig mat. Detta är ett evenemang du absolut inte vill missa och kvällen kommer garanterat att vara oförglömlig (eller förglömlig).

VAD? Herrmiddag

NÄR? Tisdagen den 5.4 klockan 18, AÖ efter klockan 00

VAR? MK the Club 

PRIS? 20€

TEMA: Temat för sitzen kommer att avslöjas innan anmälan öppnar genom några hints som postas på denna evenemangssida. Den första som gissar temat helt rätt i kommentarsfältet av inläggen, kommer att garanteras en plats till middagen.

Det finns endast ett begränsat antal platser till middagen. Se till att just du får en plats genom att anmäla dig direkt då anmälan öppnar, onsdagen den 30.3 kl.12, på Merkantila Klubbens hemsida. Kom ihåg att ni som var med och ordnade Dammiddagen 2019 har en garanterad plats. 

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.   

❤️: MKs damer

Dela detta evenemang

bottom of page