tis 12 okt. | Turku

Hölli the HYBRID

Registrering är stängd
Hölli the HYBRID

Tid och plats

12 okt. 11:30 – 12:15
Turku, Kasarminkatu 7, 20500 Turku, Finland

Om evenemanget

Det är dags för höstens andra HÖLLI och Kylli Anton och Höpo Ida är än en gång hyped! Tisdagen den 12.10 kl. 11.30 önskar vi att alla MKiter tar fram sin mobil och följer med hybrid versionen av det numera klassiska evenemanget HÖLLI där ni får höra om det som just nu händer inom högskolepolitiken och Finlands Ekonomer. Allt program kommer att ske LIVE via MK:s Instagram där du också kan ställa frågor till Anton och Ida. För den som vill komma och prata med oss IRL hittas MK:s gula tält vid Arken Parken där man också kan hämta med sig en kaffe och något smått och gott sponsrat av Finlands Ekonomer. Man kan också utöka sin samling av Kylteri merch!

Blev du förra gången utan STONKS märke? Nu har du igen chansen att vinna höstens mest eftertraktade kylterimärke eftersom spännande tävlingar utlovas på Hölli! Så se till att följa både @merkantilaklubben och @abokylli på instagram för detta vill du inte missa!

VAD? HÖLLI THE HYBRID!!!

NÄR? 12.10 kl. 11:30-12:15

VAR? På MK:s instagram och i Arkenparken för den kaffesugna

VARFÖR? För att HÖLLI is hype

Psst gulis! Delta på Hölli via IG-live eller på plats och få en stämpel i ditt gulispass.

OBS! Om du känner dig det minsta sjuk ber vi dig att stanna hemma.

Evenemangets deltagare och arrangörer är ansvariga för att följa Merkantila Klubbens hygien- och säkerhetsanvisningar. På det sättet kan vi säkerställa att alla kan ha det roligt och tryggt under de pågående omständigheterna. Läs igenom anvisningarna här: https://drive.google.com/file/d/1sXwKWjuGTntNz35A06tqQ-IaXQ_9W9z2/view?usp=sharing

Registrering är stängd

Dela detta evenemang