top of page

mån 04 apr.

|

Turku

Lilla lilla exkursionen

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lilla lilla exkursionen
Lilla lilla exkursionen

Tid och plats

04 apr. 2022 09:00

Turku, Tuomiokirkontori, 20500 Turku, Finland

Om evenemanget

Det har äntligen blivit dags för Lilla lilla exkursionen! Måndagen den 4.4.2022 gör vi en dagsresa till Helsingfors för att bekanta oss med företagen EY och Accenture samt njuta av gott sällskap och god mat. Bussen mot Helsingfors avgår klockan 9 från Domkyrkotorget. Dagen inleds med företagsbesöken och efter dessa äter vi middag tillsammans på en restaurang. Bussen är tillbaka i Åbo ca 21:30.  

Det finns plats för 30 personer och exkursionen kostar 10 € per person. I priset ingår busstransport från Åbo till Helsingfors och tillbaka, företagsbesöken samt en lätt lunch. Middagen står var och en själv för. 

Anmälan till exkursionen öppnar på måndagen den 21.3 på hemsidan. Kom ihåg att i anmälan fylla i eventuella allergier och specialdieter.

VAD? Lilla lilla exkursionen 

VAR? I Helsingfors 

NÄR? Måndagen den 4.4.2022, bussen avgår kl. 9 från Domkyrkotorget

PRIS? 10 €/person, betalas med MobilePay på exkursionsdagen

VARFÖR? För att besöka intressanta företag och spendera en dag i vackra Helsingfors!

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.

Dela detta evenemang

bottom of page