top of page

tis 20 sep.

|

Heidi's Bier Bar

Ölpongi med TuKY

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Ölpongi med TuKY
Ölpongi med TuKY

Tid och plats

20 sep. 2022 16:30

Heidi's Bier Bar, Aurakatu 14, 20100 Turku, Finland

Om evenemanget

Under de första veckorna som ekonomistuderande har det knappast blivit oklart för någon att Beer Pong är drickaspelens absoluta number one. En gren som minst sagt tar ut det bästa (och värsta) inom oss - Ölpongi är här!  

Tisdagen den 20.9 ställs gulisarna inför ett test, då MK:s gulisar och TuKY:s pupun åter möts i den alltid så episka Ölpongi-turneringen. Förvänta er en kväll fylld med glädje och bekantskaper över ekonomilinjegränserna.  

Anmälningen till Ölpongi sker parvis, och deltagaravgiften per par är sammanlagt 22 euro. MK:iternas biljetter till Ölpongi säljs på Kide.app onsdagen den 14.9 klockan 12. I biljettpriset ingår en dricka per spelare för varje BP-match samt ett halarmärke per deltagare. Denna gång är det endast gulisarnas tur att spela, men oberoende årskurs är övriga medlemmar hjärtligt välkomna med på plats för att heja gulisarna till vinst! Länken till biljettförsäljningen publiceras på Facebooksidan för evenemanget. Genom att visa upp MK eller TuKY-klistermärket (som fås från koppin) beviljas man gratis inträde för att komma med som åskådare och heja!  

Spelarna ska befinna sig i Heidi´s klockan 16:30, och turneringen kör igång 17:00. Om ert lag inte befinner sig vid Beer Pong-bordet spelfärdiga klockan 17:00 är följderna en automatisk förlust.   

Samla alltså ihop ditt lag, träna upp kasthanden och ta med dig din bästa möjliga hejarklack, så ses vi på Ölpongi!  

VAD? Ping, pong, Ölpong 

NÄR? Tisdagen den 20.9. kl. 16:30 

VAR? Heidi’s Bier Bar 

VEM? MK:s och TuKY:s medlemmar 

PRIS? 22 euro för ett team 

HUR? Teamklädsel!

Dela detta evenemang

bottom of page