top of page

ons 16 mars

|

Turku

Presentations-akademin

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Presentations-akademin
Presentations-akademin

Tid och plats

16 mars 2022 12:00

Turku, Vänrikinkatu 3 B, 20500 Turku, Finland

Om evenemanget

Skulle du vilja förbättra din presentationsteknik och bli en vass talare? Skulle du vilja delta på en exklusiv intensivkurs, där du med ledning av Jessica West lär dig de bästa tipsen för att bli den bästa möjliga presentatören? Ifall du svarade ja på dessa frågor, ska du kolla hit! 

Presentationsakademin är en intensivkurs, där man fokuserar mera på att utveckla just dig som en presentatör, istället för att bara öva på teori. Hela kursen består av fyra workshopar, vilka innehåller praktik, teori, övningar och individuell coachning. Kursen avslutas med en höjdpunkt, nämligen en presentationstävling fredagen den 1.4 där du har möjligheten att visa dina utvecklade presentationskunskaper framför en publik och en jury av toppklass. Dessutom får vinnaren ett fint pris! Alla deltagare får även fina diplom, som passar till exempel in i CV:n.  

Kursen kräver inga förhandskunskaper inom presentationsteknik, men intresse för att utveckla dig själv och dina kunskaper, samt stiga ut ur din bekvämlighetszon.  

Anmälan till kursen kommer att ske via MK:s hemsida mellan den 28.2 och 6.3. En kort motivering till varför du vill ta del av kursen kommer vara en del av anmälningen. 

Workshoparna ordnas under eftermiddagarna på följande datum 16.3, 21.3, 23.3, 28.3 och som deltagare förväntas du delta på alla fyra tillfällen. De två första workshoparna ordnas på distans och de två nästa ordnas på plats i ASA. Själva presentationstävlingen äger rum den 1.4. Efter att anmälningen stängs meddelar vi på fredagen den 11.3 ifall du kom med eller inte. 

Endast ett fåtal unika platser är tillgängliga, så det lönar sig att satsa ordentligt på sin motivering! För tillfället erbjuds ingen liknande kurs på Handelshögskolan vid Åbo Akademi, så vi rekommenderar varmt att du tar vara på chansen.

Dela detta evenemang

bottom of page