mån 22 mars | Zoom

Presentationsakademin

Registrering är stängd
Presentationsakademin

Tid och plats

22 mars 16:00 – 01 apr. 16:00
Zoom

Om evenemanget

Utmärkt presentationsteknik är något som ofta efterfrågas i arbetsansökningar och värderas högt ute i arbetslivet. Men vad innebär det egentligen? Och hur övar man upp det? Nu har du en ypperlig chans att få utveckla din presentationsteknik och bli en riktigt vass talare och presentatör med hjälp av Jessica West från Åbo Akademi.

Fokus under denna elektroniska intensivkurs ligger inte på att leverera teori med några tillhörande praktiska övningar, utan på att lyfta dig och din presentationsteknik till nästa nivå. Den individuella utvecklingsresan består av tre workshopar där individualiserad praktik, teori, coachning, övningar och stöd ingår. Allt detta utmynnar i en presentationstävling torsdagen den 1.4 där du har möjlighet att visa vad du går för inför en jury av toppklass och dessutom vinna pris! Förstås kommer du också få ett fint diplom som förkunnar dina nya skills.😎

Kursen kräver inga förkunskaper inom presentationsteknik men däremot en vilja att stiga ur den egna bekvämlighetszonen. Efter avslutad intensivkurs ska du som deltagare känna dig trygg i hur du disponerar, strukturerar, illustrerar och levererar en presentation som är övertygande och som ger avtryck.

Anmälan till kursen kommer att ske via MK:s hemsida mellan den 1.3 och 14.3. En kort motivering till varför du vill ta del av kursen kommer vara en del av anmälningen. Workshoparna ordnas under eftermiddagarna på följande datum 22.3, 24.3, 29.3 och som deltagare förväntas du delta på alla tre tillfällen. Efter att anmälningen stängs meddelas via mail om du fått plats på kursen eller ej.Endast ett fåtal unika platser är tillgängliga, så det lönar sig att satsa ordentligt på sin motivering! För tillfället erbjuds ingen liknande kurs på Handelshögskolan vid Åbo Akademi, så vi rekommenderar varmt att du tar vara på chansen.

Vill du ha studiepoäng för kursen? - Kolla hit! Kursen är värd 1sp och är därmed perfekt för dig som för tillfället har ett ojämnt antal studiepoäng. Du måste dock själv efter avklarad kurs ansöka om poängen. Du kan också kombinera denna intensivkurs med andra kurser som erbjuds nu på våren och sommaren för att nå upp till totalt 5sp.Suomen Ekonomit erjuder kursen “Working life skills for experts and team leaders”- nu i mars och “Osaaminen näkyväksi ja asiantuntijabrändi” - som kommer gå i juni. Dessa är båda värda 2sp per kurs. Anmälan till “Working life skill” kursen hittas redan nu på @abokylli Instagram. Info om anmälan till sommarkurser kommer senare.  Det finns även möjlighet att skräddarsy sin egen kurs i Entrepreneurship Ecosystem kursen och förutom intensivkursen fördjupa sig i litteratur kring talande och pitchning. Om detta låter intressant, kolla in kursen via moodle på: https://moodle.abo.fi/course/view.php?id=6483 eller ta kontakt med Anna-Greta Nyström på Anna-Greta.Nystrom@abo.fi så berättar hon mer!

Registrering är stängd

Dela detta evenemang