top of page

tis 19 apr.

|

Turku

SitzMix med MK, SF, HF, KK

Registrering är stängd
Se andra evenemang
SitzMix med MK, SF, HF, KK
SitzMix med MK, SF, HF, KK

Tid och plats

19 apr. 2022 18:00

Turku, Tuomiokirkontori 3, 20500 Turku, Finland

Om evenemanget

Har halaren legat oanvänd i garderoben alltför länge, eller behöver du en ytterligare orsak att lufta den ännu en gång innan vappveckan drar igång för fullt? Nu gäller det att sy fast de sista halarmärkena, för tisdagen den 19.4 äger nämligen det splitternya evenemanget Sitzmix rum!

Som namnet antyder är det frågan om en sitz i mixat sällskap och med mixade studieinriktningar. Här är en ypperlig chans att få uppleva en oförglömlig kväll tillsammans med sitzare från MK, KK, SF och HF. Dessutom kommer du att garanterat få sitza med dina tre närmaste vänner! Trots den förenande andan som sitzen bidrar med kommer deltagarna även få uppleva en liten tvist med temat, eftersom det gäller att klä ut sig enligt en stereotyp gällande den egna ämnesföreningen eller de egna studierna. Vare sig ni väljer att kombinera halaren med lagboken, labbrock och skyddsglasögon, filosofi-boken eller Wolf of Wall street merch hoppas vi att vi ses den 19.4 klockan 18

Evenemanget kostar 15euro (alkohol) / 12euro (alkoholfritt) per anmäld deltagare och betalas kontant. För detta pris ingår en dricka (alkohol eller alkoholfri), två shots och ett halarmärke samt efterfest på Heidi's Bier Bar. Anmälan sker på följande sett: MKiter anmäler sig lagvis via egen hemsida, övriga föreningar anmäler sig individuellt, via egen hemsida, och önskar i samband med anmälan de sitzkompisar de vill sitta med. Anmälan öppnar på måndagen den 11.4 klockan 12:00 på diverse ämnesföreningars sidor, och stänger på fredagen 15.4 klockan 23:59.

VAD? En minnesvärd sitz i gott och blandat sällskap!  

VAR? MK, K och F 

NÄR? Tisdagen den 19.4, klockan 18.  

HUR? Halare - och dina bästa stereotypiska accessoarer 

PRIS? 15e alkohol / 12e alkoholfritt 

VARFÖR? Fomo är inte nice 

Dela detta evenemang

bottom of page