fre 04 dec. | Padelpark Skanssi

TuKY x MK Padelturnering

Registrering är stängd
TuKY x MK Padelturnering

Tid och plats

04 dec. 2020 09:00 – 15:00
Padelpark Skanssi, Fiskarsinkatu 6, 20750 Turku, Finland

Om evenemanget

Är du trött på mörkret? Längtar du efter lite spänning i livet? Är det för länge sedan du senast utmanat dig själv? Svaret är troligen jo!! Därför vill vi bjuda in er till stundens mest trendiga sportgren, PADEL!

För första gången någonsin, presenterar vi stolt Padelturneringen TuKY x MK! 8 lag på två personer ryms med från både MK och TuKY, d.v.s. 16 lag totalt. Första spelen spelas i fyra grupper, från vilka de två bästa lagen får fortsätta sin turnering. Efter fortsättningsspelen kulminerar evenemanget i en final. Är det TuKY eller MK som presterar då det gäller och regerar Padelplanen? Det får vi veta snart!

Anmälan till evenemanget kommer att ske den 1.12 kl.12:00 via Lyyti. Var noga att du anmäler dig via rätt ämnesförenings link. Denna link kommer att publiceras inom kort i Facebook-evenemanget. Evenemanget kostar 20€/lag, alltså 10€/spelare. Betalningen sker i samband med anmälan. I priset ingår även långeavgiften för en padelklubba.

Detta spännande evenemang vill du inte missa! För det vinnande laget är ett otroligt fint pris utlovat, och förstås utöver priset även ära och berömmelse från bägge handelshögskolor!

VAD? TuKY vs MK Padelturnering

VAR? Padelpark Skanssi, Fiskarsgatan 6

NÄR? Fredag 4.12 kl.9:00-15:00. Var på plats hursomhelst redan kl.8:45.

PRIS? 20€/lag (alltså 10€/spelare)

KLÄDKOD? Team outfit och sportklädsel!

Registrering är stängd

Dela detta evenemang