tors 11 mars | Zoom

Wine tasting med Martin Nordell & Finlands Ekonomer

Registrering är stängd
Wine tasting med Martin Nordell & Finlands Ekonomer

Tid och plats

11 mars 19:00
Zoom

Om evenemanget

Dags för magisterevenemang!

Är du magisterstuderande och vill lära dig mer om viner? Nu har du en ypperlig chans att fördjupa dina kunskaper om vin och kunna flexa på nästa middag om dofter och undertoner. Ansvarig för utbildningen är ingen mindre än Martin Nordell, en av landets ledande experter på vin och champagne. Du känner kanske igen Martin som en Ekonomiedoktor och MK-alumn. Men Martin kan även titulera sig som “Master of Champagne” och har “Diploma in Wines and Spirits”. För tillfället studerar han även för att bli “Master of Wine”. Så nu har DU chansen att ställa frågor till ett riktig proffs!

Hur kommer detta då att gå till? Utbildningen kommer att ske virtuellt via zoom och tanken är att man tillsammans i små grupper ska utföra tastingen. Vi kommer att provsmaka tre olika viner (á ca 15€) och deltagarna ska själva införskaffa dessa innan tasting tillfället.

Anmälan kommer öppna på måndag 1.3. klockan 12:00 så om du vill säkra att få den första flaskan vin till tastingen GRATIS gäller det att vara snabb! Endast en person anmäler hela gruppen! Kylli Hanna kommer nämligen sponsra de fem första gruppernas första flaska. Efter att du anmält dig och din grupp kommer du att få listan via epost på vilka viner som ska smakas.

Vad? Magister Wine Tasting När? 11.3.2021, kl. 19.00 Hur? Vi rekommenderar i grupp på 3-5 personer Var? På zoom Pris? Gratis! Varför? För vem vill inte kunna flexa om vinkunskaper?

Registrering är stängd

Dela detta evenemang