top of page

tors 31 mars

|

Bar Fredrik

Winetasting på Bar Fredrik

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Winetasting på Bar Fredrik
Winetasting på Bar Fredrik

Tid och plats

31 mars 2022 17:00

Bar Fredrik, Linnankatu 18, 20100 Turku, Finland

Om evenemanget

Vill du testa på winetasting eller är du möjligtvis redan proffs på det? Den 31. mars är det dags för winetasting på Bar Fredrik! Denna winetasting kommer att ordnas med en liten twist när MKiter samlas för att ta reda på vilket lag som klarar sig bäst i en blind tasting -tävling.

Tio tävlingssugna lag med fyra deltagare/lag ryms med. Anmälan öppnar på hemsidan torsdagen den 24. mars kl. 12. En person anmäler hela laget. Evenemanget kostar 20€/person och betalas i samband med evenemanget via MobilePay. I priset ingår sex stycken olika vin som tillhör tastingen. Evenemanget börjar kl. 17.

Samla ihop ett lag och delta i en rolig tävling där ni har chansen att vinna ett fint pris samt titeln som MK:s blind tasting -proffs!  

VAD? Winetasting med en twist

VAR? Bar Fredrik, Slottsgatan 18 

NÄR? 31.3.2022 kl. 17 

PRIS? 20€/person, betalas via MobilePay i samband med evenemanget 

VARFÖR? För att ta reda på MK:s blind tasting -proffs!

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.

Dela detta evenemang

bottom of page