top of page

lör 20 apr.

|

MK the Club

RetroVappen Magistrar

VAD? RetroVappen - en sitz för alumner, lärare och magisterstuderande VAR? MK the Club NÄR? Lördagen den 20.4 dörrarna öppnas kl. 18:00 och helan går kl. 19:00 PRIS? 20 € (obs! betalas i kontant) DRESSCODE? Halare + MK + Wappen VARFÖR? För att återuppleva det bästa studievappen har att erbjuda!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
RetroVappen Magistrar
RetroVappen Magistrar

Tid och plats

20 apr. 2024 19:00

MK the Club

Om evenemanget

Längtar du tillbaka till vappen under studietiden eller är du i slutet av dina studier och vill bara ha en till orsak att fira vappen? Den 20.4 har du en ypperlig chans att nostalgiskt fira vappen igen på klubben. RetroVappen är en unik sitz för alumner, lärare och magisterstuderande. Under kvällen kommer du att få ta del av en klassisk akademisk middag med dryck, mat och sång. Priset för evenemanget är 20 €, där det ingår en fördrink, snaps och öl, samt en trerätters middag. Mera drycker kan även köpas under kvällen.  

Anmälan öppnar den 2.4 kl. 12 på hemsidan, där det kommer att finnas tre skilda anmälningslänkar för alumner, lärare, och magisterstuderande. Anmälan stänger 15.4 kl. 23:59. 

En gemensam förfest ordnas i Domkyrkoparken för alla som är intresserade från och med kl. 16. Magistrar har även möjlighet att komma och bowla helt gratis klockan 17-18 före sitzen! Anmälan till bowlingen öppnar senare och ytterligare information kommer att publiceras.  

VAD? RetroVappen - en sitz för alumner, lärare och magisterstuderande 

VAR? MK the Club 

NÄR? Lördagen den 20.4 dörrarna öppnas kl. 18:00 och helan går kl. 19:00 

PRIS? 20 € (obs! betalas i kontant) 

DRESSCODE? Halare + MK + Wappen 

VARFÖR? För att återuppleva det bästa studievappen har att erbjuda! 

 Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.

Dela detta evenemang

bottom of page