top of page
DSC09118_edited.jpg

medlemmar

Medlemsförmåner

MEDLEMSFÖRMÅNER

Heidi's

BierBar

 

Kolla

förmånen 

i applikationen

Heidis_logo_spacing-1.png
Precaps (2).png

padelx

Padelplan för 20€/h vardagar mellan kl. 7-16.

Kolla veckomail för instruktioner om förmånen.

RESTEN AV MEDLEMSFÖRMÅNERNA HITTAS I VECKOMAILET!

MK the Merch

MK THE MERCH

MK THE
SWEATER
MK THE SÅNGBOK
MK THE PLUNTA

 

 

All MK The Merch utom MK The Sweatshirt kan köpas vid koppin under koppiturer.​ MK The Sweatshirts kan köpas under åren då styrelsen meddelar om saken.

 

30€

10€

6€

HALARMÄRKEN

2€/st

5€/3st

MK XC
KRÖNIKA

10€

Välmående

Välmående

Mentala hälsan och orkande är något som alla har problem kämpar med ibland.

Studier, familjen, arbete, olyckor, sjukdomar eller dödsfall bland närstående och många

andra faktorer kan oftast kännas överväldigande. Allt fungerar inte alltid perfekt i livet och alla gör misstag. Det är ändå viktigt att komma ihåg att man aldrig behöver uppleva dessa känslor ensam. 

 

Även om vi är medvetna att det inte är egentligen vår uppgift att försöka rädda någon eller att tvinga hjälp till någon vill vi kunna erbjuda möjligheter för att förbättra våra medlemmars välmående. Vi kommer aktivt ordna olika tillfällen där vi hoppas att alla kan ta en paus från den stressiga vardagen. 
 

Vi stävar för att ordna välmåendeveckor under året, där fokus ligger strikt på att främja medlemmarnas välmående. Under veckan strävar vi efter att ordna evenemang som är informativa, hjälper mot stress, ökar samhörighet och förbättrar stämningen bland MKiter. Om du som medlem har förslag om hur vi kunde förbättra eller förändra evenmenagen kan du alltid kontakta vår Socialpolitiskt ansvarig eller någon annan från styrelsen. Om du föredrar vara anonym, kan du alltid skriva dina förslag i de enkäter vi regelbundet skickar ut. Föreningen samlar aktivt in data för att kunna förse medlemmarna med en god verksamhet och trivsamma evenemang.

 

Dessutom kommer största delen av styrelsen och tutorna gå en kurs på första hjälp för mental hälsa (Mielenterveyden ensiapukurssi). Denna kurs ger färdigheter för att reagera rätt i diverse stressfulla situationer.

 

Vi vill betona att det aldrig är obligatoriskt att konsumera alkohol under våra evenemang. Det är viktigt att observera att vår verksamhet bygger på att alla deltagare har roligt och känner sig välkomna. Det finns alltid ett alkoholfritt alternativ, och ingen ska behöva känna press över att behöva konsumera alkohol för att ha roligt. 

 

 

KOM OCH HÄNGA till KOPPIN!

Vi ordnar från måndag till torsdag koppitur i kansliet mellan  klockan 11:30-12:15. Där finns alltid utrymme för varje medlem att komma koppla av och dricka gratis kaffe. Utöver dessa tider sitter oftast någon av våra styrelsemedlemmar vid koppin och då är man alltid välkommmen att exempelvis komma och fråga efter en kopp kaffe.


 

Vi tar ärenden som tangerar mentala hälsa med största allvar och vi hoppas att vi kan hänvisa dig till den rätta kanalen för hjälp vid behov. Nedan hittar du kontaktuppgifter där du hittar professionell hjälp.

Utbyte

UTBYTE

Vid Åbo Akademi har vi väldigt mångsidiga och bra möjligheter till utbytesstudier. Genom att åka på utbyte får man en möjlighet att förbättra sina språkkunskaper, skapa nya kontakter, och dessutom få erfarenheter och minnen som varar livet ut. Utbytesstudier ger även färdigheter som arbetsmarknaden både nationellt och internationellt ser som en fördel.

Att åka på utbyte är helt enkelt något du ej kommer att ångra!

KULTURANSVARIG

Om ni har frågor, så kan ni gärna kontakta mig!

kultur@merkantilaklubben.com

+358 50 4007729

fillip v.2 (2).png

VART KAN JAG ÅKA PÅ UTBYTE?

Screenshot 2020-03-02 at 11.25.01.png

Filip Rönnblad
KULTURANSVARIG

Om ni har frågor,kan ni gärna kontakta mig!
kultur@merkantilaklubben
+358 45 2697595

LÄS MERA OM MK:ITERNAS UPPLEVELSER PÅ UTBYTE

FRANKRIKE

frenjamin-benklin-0HH-845Xs54-unsplash.j

MALAYSIA

Screenshot 2020-11-03 at 18.57.59.png

MEXICO

spencer-watson-ioy3bN5Irew-unsplash.jpg

NORGE

F022EAFE-F3BC-4D00-8AB6-B6F578C60312.JPG

BELGIEN

belgie.jpeg

USA

nik-shuliahin-L4JWn8HHJ30-unsplash.jpg

TYSKLAND

berlin.jpeg

ISLAND

island.jpeg

KANADA

touann-gatouillat-vergos-LuhkyeebiMs-uns

PORTUGAL

liam-mckay-VHWyqXsWHg0-unsplash.jpg
Alumni

ALUMNI

Är du utexaminerad från Handelshögskolan vid Åbo Akademi? Har du kanske varit medlem i Merkantila Klubben? Då är alumnimedlemskap något för dig. 

 

Vid sidan om att aktivt verka för nuvarande studerande strävar föreningen också att hålla kontakt med sina alumner och erbjuda dig en chans till att nätverka och umgås med både dina egna medstuderande och nuvarande MK-medlemmar. 


Alumnimedlem kan man bli genom att fylla i formuläret nedan. Alumnimedlemskap är avgiftsfritt, så bli medlem redan nu! Merkantila Klubben vill aktivt arbeta för att alumnerna ska vara en väsentlig del av verksamheten, både idag och i framtiden. 

Genom att bli alumnimedlem får DU tillgång till nedanstående förmåner!

som mk alumni medlem får du:

Prenumeration på medlemstidningen Henrik Street Journal
(e-tidning för utomlandsbosatta)

Rätt att delta på evenemang riktade till Merkantila Klubbens Alumner

samppa nya (2)_edited.png

Samuel Valjus
VICE ORDFÖRANDE

Som vice ordförande tillhör mina arbetsuppgifter för att överse verksamheten för alumner. Låt oss hela tiden utveckla den och skapa ett stort nätverk av både tidigare och mer nyligen utexaminerade studerande inom Handelshögskolan vid Åbo Akademi! Om frågor uppstår går det enkelt att kontakta mig per antingen e-post eller telefon.

vo@merkantilaklubben.com

+358 44 2911012

Intresselistan

intresselistan

Intresselistan är ett sätt för varje medlem att bidra till Merkantila Klubben rf:s verksamhet, oberoende om de hör till ett utskott eller inte. Intresselistans syfte är att utskotten med hjälp av denna kan erbjuda medlemmarna uppgifter flexibelt och enligt eget behov. Med hjälp av Intresselistan kan medlemmarna själva välja i vilken mån de vill bidra, och kontaktas alltid per mejl om uppgifter de anmält sitt intresse till. 

 

Om du undrar något kan du fråga vice-ordförande eller någon annan i styrelsen!

 

Samuel Valjus

vo@merkantilaklubben.com

+358 44 2911012

bottom of page