lör 28 aug. | Helsinki

Stora Exkursion 2021: Helsingfors

Registrering är stängd
Stora Exkursion 2021: Helsingfors

Tid och plats

28 aug. 16:08 – 16:13
Helsinki, Helsinki, Finland

Om evenemanget

Stora Exkursion 2021: Helsingfors 15.9–17.9

 Stora Exkursionen är en resa som ordnas för att främja Klubbens internationella verksamhet samt utvidga medlemmarnas internationella kretsar. Förra året hamnade vi lägga ner Stora Exkursionen 2020 på grund av oroliga omständigheter kring världen. I år vill vi lyfta fram inhemsk kultur och expandera medlemmarnas inhemska kontakter i arbetslivet inför kommande karriärer med en exkursion till Helsingfors. Slutliga priset på exkursionen bestäms av mängden bidrag vi får till resan.

 • Helsingfors har mycket att erbjuda för våra kulturälskaren. I staden har man oändligt med tilldragelser att välja emellan. Helsingfors kryllar med arkitektur-, smak- och historieupplevelser. Staden har även blivit nämnd till världens designhuvudstad år 2012.
 • Saker att göra i Helsingfors kunde exempelvis vara; Besöka Ateneum vilket är Finlands mest kända museum med väldigt värdefulla och världskända verk, ta en dagsutflykt till Sveaborg, eller gå och kolla en pjäs på svenska teatern, det finns en oändlig mängd av nöjesaktiviteter.
 • Vi har förhandlat företagsbesök med följande företag: IBM, Business Finland, Wolt, Siili Solutions, Wärtsilä, Nordnet. Vi planerar på att kontakta flera företag under våren och sommaren för att säkerställa ett otroligt attraktivt utbud på företagsbesök.
 • Boendet kommer enligt planen att ske på HotellFinn vilket ligger i kärnan av huvudstaden. Vi kommer att övernatta i 2 till 4 personers rum, varje rum har egen dusch & WC. HotellFinn ligger 500m från järnvägsstationen.
 • Program under resan kommer vara ganska fritt, vi strävar efter 1 till 2 företags besök varje dag varefter ni kommer ha fritid på kvällen. En kväll kommer vi att ordna en barrunda och en annan kväll ska vi äta tillsammans på ett snäppe finare restaurang med snäppe finare klädkod.

På populär begäran har vi gjort två resealternativ till Stora Exkursionen. Den andra är en enbart företagsbesök samt tillgång till kvällsaktiviteterna. Detta betyder att man är välkommen med på kvällsaktiviteterna, men vänligen observera att boende, tur & retur tågbiljett (Åbo - Helsingfors) samt tre dagars HSL biljett ingår inte i priset. Slutliga priset på exkursionen bestäms av mängden bidrag vi får till resan.

VAD? STORA EXKURSION 

NÄR? 15-17.9 

VAR? HELSINGFORS 

PRIS FÖR ALLT INKLUDERANDE  RESA? 100–150 € 

PRIS FÖR ENDAST FÖRETAGSBESÖK SAMT KVÄLLSAKTIVTET? 30-40€ 

VARFÖR? Finns inte ett bättre sätt och börja läsåret

STORA EXKURSIONEN 2021 – RESEKONTRAKT

Genom att anmäla er via Merkantila klubben rf hemsida godkänner du följande resekontrakt: Resekontrakt - Stora Exkursionen 2021, Helsingfors

1§ Deltagaravgiften inkluderar tur & retur tågbiljett (Åbo – Helsingfors), två nätters boende och tre dagars HSL biljett. 2§ Ifall exkursionsdeltagaren avbokar resan erhålls hela deltagaravgiften.  

3§ Merkantila Klubben rf är inte ansvarig researrangör och ersätter således inte eventuella kostnader som uppstår på grund av förseningar eller dylikt. 

4§ Ifall exkursionen avbokas av Merkantila Klubben rf eller av en tredje part innan 30.6, är exkursionsdeltagarna berättigade till full ersättning av deltagaravgiften. Denna ersättning betalas av Merkantila Klubben rf. 

5§ Merkantila Klubben rf behåller rättigheten att inhibera resan ifall resan strider emot statens riktlinjer angående tillåtna sammankomster. 

6§ Den exkursionsdeltagare som med avsikt eller som följd av vårdslöshet förorsakar person- och/eller materiella skador är ansvarig och ersättningsskyldig för skadorna. 

7§ Exkursionsdeltagarna ansvarar själv för skador som han/hon orsakar. 

8§ Varje exkursionsdeltagare är skyldig att ha en egen ikraftvarande reseförsäkring. 

9§ Varje exkursionsdeltagare binder sig att bete sig enligt god sed. 

10§ Ifall deltagaren bryter mot någon av kontraktets regler avbokas/avbryts deltagarens resa. 

11§ Som deltagare binder du dig att betala deltagaravgiften enligt fakturans förfallodag.

Om du inte godkänner villkoren, vänligen kontakta styrelsen.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
 • Allt inkluderande resa
  €0
  €0
  0
  €0
 • Slutsåld
  Utan boende och transport
  €0
  €0
  0
  €0
Totalt€0

Dela detta evenemang