top of page

fre 19 apr.

|

Kuppisparken

Tvärvetenskaplig ölkubb

VAD: Tvärvetenskaplig ölkubb NÄR: 19.4.2024 klockan 18:00 VAR: Kuppisparken HUR: Klä dig i din halare och visa din vårfeelis! HUR MYCKET: Gratis, BYOB!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Tvärvetenskaplig ölkubb
Tvärvetenskaplig ölkubb

Tid och plats

19 apr. 2024 18:00

Kuppisparken

Om evenemanget

Våren har äntligen anlänt, och finns det något bättre sätt att fira än att mötas upp i Kuppisparken tillsammans med vänner från ÅA för en omgång ölkubb!  Ölkubb kombinerar det traditionella nordiska spelet kubb med en rolig twist. I detta spel är målet inte bara att skickligt kasta träpinnar för att välta "kungen", utan också att avsluta en 0,33 liters dryck (valfri dricka) så snabbt som möjligt. Ta iallafall med 5 drickor till evenemanget. Oavsett om du är en mästare på kubb eller bara vill njuta av en kväll ute med vänner, är detta evenemanget för dig! 

Samla ett lag på 4-7 personer och ta med dina kompisar från vilken studieinriktning som helst!  

VAD: Tvärvetenskaplig ölkubb 

NÄR: 19.4.2024 klockan 18:00 

VAR: Kuppisparken 

HUR: Klä dig i din halare och visa din vårfeelis! 

HUR MYCKET: Gratis, BYOB!  

Detta är mer än bara en tävling; det är en chans att umgås, skapa minnen och välkomna våren tillsammans. Så ta med dig dina kompisar och njut av en oförglömlig kväll i Kuppisparken!  

Ifall du inte kan delta på evenemanget meddela detta till kommunikationsansvariga genom att maila till kommunikation@merkantilaklubben.com minst 48 timmar innan evenemanget. Om avanmälningen inte sker inom 48 timmar före evenemanget, så binder sig deltagaren att betala hela avgiften för evenemanget.

Dela detta evenemang

bottom of page